Solo sitron

Vakna med grus i ögonen och tro att klockan är 08.00, när den i själva verket är 16.48. Piggna till på en sekund och få omelett & bacon, och solo sitron serverat framför tv.n. Det är trivsamt. Undrar ibland om jag plötsligt hamnade i en film, för sedan jag flyttade är livet så otroligt annorlunda. In a good way.
© Ingen kopiering av mina bilder är tillåten utan mitt tillstånd!

Blandade sommarbilder från Kristiansand

Både dagen och gårdagen har burit en grå himmel. Därför bjuder jag på några blandade somriga Kristiansands-dagar i bildform. Det är såna här bilder man ser på när hösten kryper sig tätt inpå kroppen. Då tänker man på Winnerbäcks-dagar vid Baneheia. Och Ravnedalen. Och Odderöya. Mmm! Och så tänder man ljus i mängd och dricker te!

© Ingen kopiering av mina bilder är tillåten utan mitt tillstånd!

Gamla träd med inristad kärlek

På gatan utanför hörs skateboards rulla över asfalten, på himlen flyger ett plan på låg höjd. Bakom persienner lyssnar jag och blundar, känner stämningen och njuter av känslan av välmående. På Kirkegata, en minut bort - väntar det härliga kollektivet, där man alltid är välkommen. Filmkväll, öl, vinkväll. I Kristiansand är livet en fest, mest hela tiden.

En promenad på fem minuter, upp för en backe som gör andningen tung. Du har kommit till flertalet små sjöar. Några fyllda med näckrosor, andra kantade av klippor och solande människor. Fortsätt på slingrande vägar och på mindre stigar. Plötsligt möts du av en dal, med en hög bergsvägg som reser sig på dess ena sida. En stor gräsyta. Och en damm med svanar. Gamla träd med inristad kärlek, hjärtan och namn. Datum. En promenad på tio minuter, och du hamnar vid bystranden. Havet. Ljumma havsbrisar, hamn och lycka.
© Ingen kopiering av mina bilder är tillåten utan mitt tillstånd!

Livet er kjempegrejt i Kristiansand!

Kristiansand är underbart, varje dag finner vi nya paradis-platser här. Fantastisk natur och fantastiska människor. Vardagen här kommer nog inte bli grå och långtråkig på väldigt lång tid, det händer alltid något, det finns alltid någon att hänga med en stund.

Jag söker mig in på oskyddade nätverk, därav otroligt ostabil uppdatering. Otroligt ostabilt internet-användande överhuvudtaget. Men nu är vi på jakt efter nytt boende, tillsammans med två fantastiska tjejer vi lärt känna, så när det är ordnat, då lär internet vara mer stabilt också.


Förstår ni att jag inte klagar? Det ljuva livet!
© Ingen kopiering av mina bilder är tillåten utan mitt tillstånd!

Imorgon startar ett nytt kapitel

Tiden har rusat iväg de senaste veckorna. Jag har packat ner mitt liv i kartonger och i sopsäcker, ringt viktiga samtal, sagt hejdå till underbara människor. Och plötsligt är dagen då jag säger : imorgon åker jag. För, imorgon åker jag verkligen. I natt är jag inackorderad i ett rum hos Elina och hennes pojkvän, stort tack för det. Jag och all min packning.

Imorgon flyttar jag till staden Kristiansand i Norge, 10 timmars bussfärd hemifrån. Jag saknar redan min familj och mina underbara vänner. Men det ska bli ett spännande kapitel av mitt liv, även om jag nog innerst inne är relativt livrädd för allt som kommer vara helt främmande.

Saknar er,
ni vet vilka ni är!
© Ingen kopiering av mina bilder är tillåten utan mitt tillstånd!
RSS 2.0