Grannpojken

Min granne spelar i ett band. Min lägenhet, är ganska lyhörd vissa gånger. När jag vaknade i eftermiddags efter att ha sovit ut efter en jobbnatt. Då låg jag kvar en stund, och bara lyssnade på sång och gitarrspel som letade sig ner från våningen över. Det är fint med lite gratiskonsert ibland, även om det bara är själva ljudet jag får avnjuta. Och jag kan ju nöja mig med att veta, att han ÄR snygg!
© Ingen kopiering av mina bilder är tillåten utan mitt tillstånd!

Nöjd och belåten med tillvaron!

Jag jublar över hur mycket som händer i mitt liv nu. Men samtidigt, vore det skönt att inte ha någonting skrivet på varenda dag i kalendern. Det vore skönt att ha en tom dag, då jag bara kan sätta mig ner och varva ner. Lyssna på fantastisk musik, tända mängder av värmeljus, dricka mitt godaste te, läsa fantastiska ord i en fantastisk bok. En dag att bara umgås med sig själv. Men jag klagar inte, jag är nöjd och belåten över var jag befinner mig i livet.


© Ingen kopiering av mina bilder är tillåten utan mitt tillstånd!

Vid hennes köksbord...

Malin P, som fick förstapriset i tävlingen skrev såhär, orden vandrade rakt in i mitt hjärta!
Grattis till vinsten!


"Vid hennes köksbord satt vi mitt emot varandra, hon med sitt vackra ansikte och jag med mina längtansögon och mitt trassliga hjärta. Utanför fönstret dansade decembernatten med snöflingorna på taket och värmeljusen kastade skuggor omkring oss. Till toner som jag inte kände igen smuttade hon på sin tekopp och däremellan log hon sådär med ena mungipan och jag kunde inte låta bli att tänka att jag mycket hellre skulle haft hennes händer mellan fingrarna än en dum tekopp som ändå svalnar efter en stund.
Hon berättade om sin nya värld. Om staden och kärleken. Hon hör inte hemma här, det visste vi båda två. Ändå önskade jag att hon skulle stanna kvar, att vi kunde intehörahemma tillsammans. Sitta där för alltid i hennes kök och berätta allt för varandra tills ingenting fanns kvar att säga och alla ord var slut. Och då skulle vi komma på nya ord. Men det fanns aldrig någon framtid för oss, det visste vi båda två. Så hon satte på en ny kanna te och satte sig bredvid mig. Själv fortsate jag att försöka svälja svindeln.

Vi drack mer te. I flera timmar kände jag fel värme mellan händerna. Vi pratade om att våga och att falla. Jag berättade om rädslan. Men aldrig om rädslan för hennes ansikte alldeles för nära. Och jag berättade aldrig om hennes brungröna ögon. Hur många gånger jag tittat in i dem och önskat att hennes hjärta slog lika hårt som mitt.
Jag smuttade på mitt egentligen alldeles för varma te för att komma undan mitt hjärta. Ville inte ha känslorna som på nytt exploderade i mitt bröst, precis likadant som den där sommaren. Känslorna jag alltid skriver om, som är större än Göteborg. De jag har försökt lära mig att tränga undan. Det fanns ju aldrig någon framtid för oss.

Jag höll hårt om min ångande kopp och fortsatte berätta om rädslan. Och där någonstans, mitt i ett andetag, lutade hon sig ännu lite närmre och hennes läppar snuddade mjukt vid mina ett ögonblick innan de var borta igen. För en sekund tappade jag alla ord. Jag blev en rymd där varenda stjärna var en ny känsla. De svarta mellanrummen ägnade jag inte en tanke.
Jag ställde ned tekoppen för att inte tappa den och med darrande händer och ett inre uppror stammade jag fram alla ord jag kunde komma på, men det blev ingen ordning på det alls så jag slutade. Och hon kysste mig igen. Och igen."
© Ingen kopiering av mina bilder är tillåten utan mitt tillstånd!

Kanelte och sommarnätter

Här kommer den testund, i detta fall ett teminne - som kom på andraplats i tetävlingen. Läs och njut!


"Under sommaren 2008 drack jag oräkneliga koppar kanelte. Det ska vara med en liten klick honung i, och några droppar mjölk så man inte bränner tungan.

Jag kan inte dricka kanelte utan att börja skaka på grund av alla flashbacks. 

Den här killen gick i min klass, och han och jag hade kommit varandra väldigt nära under sommaren, sådär som bara två oförstådda själar kan göra. Inte för att vi alltid förstod varandra, alls inte, men vi talade samma språk och det liksom band ihop oss. När jag tänker på den här sommaren minns jag så mycket utöver kanelteet. Jag minns middagar i kvällssolen med hans föräldrar och Monopolspel med hans underbara småsystrar och fotograferingar mot solnedgången med min nyinköpta systemkamera som jag döpt till Pixel. Jag minns nybakta scones (sådär så dom fortfarande är lite degiga inuti, med smält smör och en ostskiva på), de få gånger solen skymdes av regnmoln, och Harry Potter i soffan medan regnet vräkte ned utanför fönsterrutorna och smattrade mot taket. Jag minns hans mjuka, underbara fingrar som rörde sig lika lekande lätt över solbränd sommarhud som spända gitarrsträngar. "I will follow you into the dark" på en skärgårdsklippa, skratt och stearinljus och blyga kyssar i den lilla fiskeboden där vi sov, "Mannen i den vita hatten" i ipodhögtalarna och bad från bryggan mitt i natten.

Att det var just te vi drack passar väldigt bra; han är ingen kaffemänniska till sättet. Inte den tuffa killen, utan mjuk och annorlunda, och väldigt egen. Fast honom behöver man absolut inte söta med honung, han är söt nog så det räcker! ...Lite mjölk att svalka med kan dock vara bra att ha ;)

Vi är tyvärr inte särskilt bra vänner längre. Gud, när jag läser vad jag själv har skrivit börjar jag nästan gråta av alla minnen som dyker upp, för att inte tala om vad jag känner när jag dricker det kanelteet som fanns där hemma hos honom och som vi drack så ofta. Jag har till och med förbjudit mig själv att dricka det någon annanstans än hos honom och på hans landställe, så att lukten och smaken av det ska förbli heligt. För där hade jag några av de finaste stunderna i mitt liv."

Malin D
© Ingen kopiering av mina bilder är tillåten utan mitt tillstånd!

VINNARE i tetävling!

Nu mina vänner,
ska jag presentera vinnarna i tetävlingen jag hade, tävlingen där man kan vinna en summa pengar att handla för hos tefrossa.se. Vinnarna har beskrivit sina finaste teminnen, med fantastiska ord. Och jag kommer att publicera dessa testunder efter att ha fått skribentens tillåtelse. Men till en början, så säger jag nu GRATTIS - till Malin P som kom på förstaplats, och Malin D som kom på andraplats. Era ord har värmt mig inombords! Jag hör av mig till er i mail!
© Ingen kopiering av mina bilder är tillåten utan mitt tillstånd!

"You created the night, I made the lamp"

© Ingen kopiering av mina bilder är tillåten utan mitt tillstånd!

Tävling avslutad!

Nu är tävlingen avslutad! Vinnare dras imorgon eller på måndag! Nu ska jag äta våfflor och spela alfapet med min mor!
© Ingen kopiering av mina bilder är tillåten utan mitt tillstånd!

Traderadjungeln

Jag vann en auktion på tradera. Sex tjusiga plåtburkar som ska pryda mitt kök.Jag känner att jag är väldigt nöjd över att ha vunnit denna aktion. 33 kr landade priset på. Lätt överkomligt kan jag känna. Ett minus med detta, är att jag nog är fast i traderadjungeln, med all dess spänning, igen, kommer nog inte därifrån så lätt denna gång!


(Tetävlingen. Din finaste testund. Tävlingstiden går ut imorgon vid midnatt. Dela med dig nu, av den finaste testunden!)
© Ingen kopiering av mina bilder är tillåten utan mitt tillstånd!

mmm, mer testunder!

Doften av jordgubbste slog emot mig när jag kom in genom dörröppningen. Sött, mjukt och romantiskt. Jag tog den sista påsen med just jordgubbste, och satte mig vid hörnbordet. Samtalade med en vän jag inte träffat på länge.

Nu dricker jag äpple&kanel-te med mjölk och en sockerbit i.

Jag tänker på att ni inte får glömma att tävla om priser från Tefrossa.se,
ni får inte glömma att dela med er av eran finaste testund till mig.
Det kan vara tager ur minnet, ur framtiden, ur fantasin - drömmen om den finaste testunden. Ord som beskriver testunden. Det kan vara en novell. Eller en dikt. Det kan räcka med enbart en mening. Bara du delar din finaste testund med mig. Om du klickar här kommer du till inlägget med tävlingen, eller så skriver du bara ett mail till mig  [ordsamling@hotmail.com].


© Ingen kopiering av mina bilder är tillåten utan mitt tillstånd!

En måndagkväll

En måndagkväll kan spenderas i ett ljudsamtal på msn med Rosita. Ett ljudsamtal med diverse spel och tokigheter. Med te och fruktfat framför sig. Ganska fint måste jag säga.
© Ingen kopiering av mina bilder är tillåten utan mitt tillstånd!

Folktom stad

Måndag morgon, för sex timmar sen promenerade jag hem genom en folktom stad. Avatar var bra, Maria är bra. Jag är trött, efter en natt utan sömn, inte en enda blund. Och nu, nu ska jag åka till jobbet. Heja!
© Ingen kopiering av mina bilder är tillåten utan mitt tillstånd!

Stänga ute världen utanför

När vädret är som idag, då fryser jag långt inifrån, i kroppens alla vrår. Det enda som hjälper är att med hjälp av nerdragna persienner, värmeljus, rökelse, te och värmande musik stänga ute det där kalla och ruggiga. Och ikväll ska jag och Maria försvinna in i en annan värld i biomörkret, vi ska se Avatar och för en stund glömma bort det ruggiga Sverige som väntar utanför.

Carolina Wallin Pérez gör covers av Kents låtar, och det, kan jag lova. Det är värmande musik.
Lyssna här!


Vad är era tips för att stänga ute världen som är utanför fönstret en dag som denna?
© Ingen kopiering av mina bilder är tillåten utan mitt tillstånd!

Andfascination

Jag fascineras över änder, tycker de är hur vackra som helst. Här är några oredigerade bilder från min och Rositas promenad häromdagen. Nu åker jag till Sofie och hennes katt Ulf, myser lite innan jobbet.© Ingen kopiering av mina bilder är tillåten utan mitt tillstånd!

Doften av tusentals böcker

Busstur till Nora med Rosita idag. I hopp om att finna underbara saker på Noras diversehandel. Strosade omkring i söta butiker och kom sedan till diversehandeln...stängd! Djup besvikelse, som vi dränkte i en kopp te, en ostfralla och en god bakelse på café Da Capo i hörnet av Noras torg. Viss nostalgikänsla att sitta på de där trästolarna, som högstadierumpan satt på under tiden.


Efter fika satte vi oss på bussen tillbaka till Örebro igen, promenerade till wadköping när vi var framme. Finaste miniatyrhusen i trä, underbart! Där fann vi en vägg som matchade Rositas nyfunna kärlek/besatthet till färgen turkos. Jag lånade Rositas närbildsfilter (mitt glömdes hemma), fotade närbilder på fantastiskt vacker rimfrost med mera. Man ser lustig ut när man ska fota gran med närbildsfilter...Efter att ha fotat diverse närbilder. Och efter att ha strosat omkring inne på antikvariatet, där doften av gamla böcker var väl märkbar (mm, underbart), gick vi till caféet och åt nachotallrik, samt lyssnade på diverse ointressanta konversationer. Rummet gav oss inte chansen att undvika att lyssna, alla ord studsade mellan väggarna. Vi gick därifrån så fort vi ätit upp!


De senaste dagarnas shoppingfynd. Loppis, och vanliga affärer.
+ en fantastisk plåtburk. som jag glömde fota!
Fin dag. Och jag känner mig så livfull när jag är borta hemifrån en hel dag, och verkligen gör något utav värde.


© Ingen kopiering av mina bilder är tillåten utan mitt tillstånd!

Stalkers, te & punschrullar

Vinterkalla näsan, boktyngda axeln, nöjda tjejen. På promenad mot norr, väntar på att en bil ska tuta. Telefonen ringer istället och jag möter dem när jag nästan är framme. Vi vänder om och går mot Norra Lillåstrand, norr tycks för mig vara en labyrint, eller så är det bara en främmande stadsdel - som bara är som vilken främmande stadsdel som helst. Hittar rätt port, plingar på och kramas. Malin går på toa och vi står kvar utanför och pratar, därefter soffan. Pratar om stalkers, lite om män, dricker te/kaffe, fantastisk temugg, punschrullar/dammsugare. På med vintermunderingen igen, promenad genom tunneln. Vinterkall näsa och jag låser upp min dörr. Mmm, mer te.
© Ingen kopiering av mina bilder är tillåten utan mitt tillstånd!

Min finaste testund

Min finaste testund skulle kunna vara den då jag årets första relativt varma kväll, virar den blåa fleecefilten omkring mig, tar en köksstol och min allra största temugg fylld med väldoftande te. Där sitter jag sen, iakttar människor som går förbi på trottoaren nedanför. Lyssnar på barnskratt från parken och ser en igelkott ila över vägen.

Det skulle kunna vara stunden då jag dricker mitt te och läser fantastiska ord i en bok, då jag lever mig in i en annan värld och téet värmer min kropp och min själ ända från insidan.

Det skulle kunna vara stunden då det enda som fanns mellan oss, var en spinnande katt. Då våra fingrar möttes i pälsen, och jag envist stirrade på tv.n, för att jag var rädd, rädd att du skulle se på mig i precis samma ögonblick som jag såg på dig. Vi lutade oss hela tiden framåt samtidigt, för att ta våran tekopp och smutta på téet. När katten gick sin väg, då kändes det naturligt, att låta fingrarna mötas, på samma ställe. En testund där téet hann svalna, innan det var uppdrucket.

Det skulle kunna vara en av stunderna då det under få timmar, dricks många koppar te. Blandas med kortspel, skratt, och ofta gott tilltugg.

Kom ihåg att tävla om priser hos tefrossa.se. Jag är nyfiken och vill ta del av din allra finaste testund, dela den med mig. Tack!
© Ingen kopiering av mina bilder är tillåten utan mitt tillstånd!

Goodbye Bobby!

Det började som vanligt med dåliga skämt, skratt, låtsaselaka kommentarer. Fika med magknipsskratt. Sen närmade sig allvaret, ett hejdå. Ett hejdå som faktiskt ska räcka i ungefär ett halvår, för att du åker till Nya Zeeland på lördag. Och inte kommer hem förrän i augusti. Evighetslång kram, tre gånger. Ord om sakad, och fan. Fan vad jag kommer sakna dig, min allra mest fantastiska killkompis. Lustigt, hur någon kan komma så nära, och klaffa så bra, på mindre än ett års tid. Jag vill önska lycka till, lev livet och ha det fullkomligt fantastiskt. Ser fram emot världens längsta fika när du kommer tillbaka!
© Ingen kopiering av mina bilder är tillåten utan mitt tillstånd!

Tumörer och siamesiska tvillingar

Jag läste namnen som stod intill porten i huset, hennes namn stod inte med så jag ringde. Frågade om gatunamnet stämde, ja. Om gatunumret stämde, ja. Gick in lite längre och läste på första dörren, där, stod hennes namn. Sa att nu plingar jag på. Och in steg jag, i en liten hall, röda tapeter. Från kylan, in i värmen. Jag plockade fram två viner, berättade om min bitterhet över mäns (mans) beteende. Till tempo för Babybell och chips. Gröna vinglas från indiska och äntligen, äntligen fick jag höra om mustaschmannen. Och om mäns (mans) psykiska självdestruktivitet. Vi googlade tumörer och siamesiska tvillingar, förskräcktes och skapade frågetecken. Fnissade åt jobbincidenter. Skratta åt skratt på youtube. Fantastiskt molntäcke i sängen. Och från värmen, ut i kylan. Mötte mustaschmannen och vi berättade om tumörerna, han tipsade om något äckligare än hemorrojder. Vi sa hejdå, och jag vandrade vidare ensam i kylan, genom tunneln, ingen vaken, tomma gator, någonstans långt bort promenerar en människa synlig i gatlyktans sken.

© Ingen kopiering av mina bilder är tillåten utan mitt tillstånd!

TÄVLING!!!Jag har fått möjligheten att samarbeta lite med Tefrossa, en underbar hemsida för oss som älskar te! (Klicka på bilden för att komma dit!) Tefrossa har en mängd med teer av olika slag att välja på, det finns kaffe, choklad, marmelader, teförvaring - allt!Denna tävling som jag nu har i samarbete med Tefrossa, handlar om att skriva. Du ska med fantastiska ord, dela med dig av din allra finaste testund till mig. Skriv allra helst till min mail [ordsamling@hotmail.com], eller kommentera till detta inlägg. Skriv ditt namn, och din blogg om du har någon. Självklart (!) får du gärna skriva om tävlingen i din blogg, så att så många som möjligt kan hitta hit och ha chansen att tävla.

Pris utgår till den testund jag finner allra finast beskriven, och även ett andrapris finns. Jag är nämligen säker på att jag inte kommer kunna välja enbart en. Vinsten, är att ni får - för en viss summa - välja och vraka ur Tefrossas utbud!


Tävlingen avslutas fredagen den 22 januari !
© Ingen kopiering av mina bilder är tillåten utan mitt tillstånd!

Fascination

Jag blir medbjuden på hockey, men tror att jag är för förkyld för att stå i kyla och kolla på hockey. Vad jag inte talar om är att jag inte är så väldigt sportintresserad, nöjer mig med att fascineras av hur vackra händer kan vara.
© Ingen kopiering av mina bilder är tillåten utan mitt tillstånd!

Ett liv som är fabulous och fullkomligt fantastiskt

Idag inbillar jag mig att mitt liv kommer bli fabulous och fullkomligt fantastiskt om jag inom kort flyttar till Stockholm. När jag väl är på plats där, ska jag hitta tillbaka till Vanadislunden och ta grymma porträtt i ett utomhusbad som är stängt för säsongen - krypa genom hål i staketet ska vi göra. Jag ska äta mig proppmätt av god sallad och ben and jerry-glass på Roslagsgatan. Jag ska klappa katt i Solna och krama underbar vän i Trångsund. Jag ska spana efter kända ansikten och gå på små livekonserter, dricka vin i parker om sommaren.

Det. Känns väl som att det skulle vara fullkomligt fantastiskt?
© Ingen kopiering av mina bilder är tillåten utan mitt tillstånd!

Jag avslöjar en hemlighet...!

Jag avslöjar nu en hemlighet. Inom kort kommer jag ha en tävling här på bloggen, så håll er uppdaterade och förbered era allra finaste tehistorier.
© Ingen kopiering av mina bilder är tillåten utan mitt tillstånd!

Sjätte januari tjugohundratio

Den sjätte januari tjugohundratio;
             sitter jag inne och förbannar kylan
             går upp på vinden för att leta rätt på en skiva
             värmer det som är kvar av gårdagens potatis- och purjolöksoppa
             ser på film och gråter (Sisters Keeper)
             förlorar hoppet om att någonsin finna en karl som beter sig humant
             äter toast med ananas och oregano
             lyssnar på musik
             försöker finna inspiration till att städa
             drömmer om en dag som enbart innehåller film och mängder med chips
            
              
© Ingen kopiering av mina bilder är tillåten utan mitt tillstånd!

Fröken Brogrens veranda

Eftermiddagen började med varma mackor med ost, ananas och oregano. Tillsammans med Rosita. Jag fick en skicka-vidare bok som jag ska läsa, och sen skicka vidare! Som alltid blev det prat och skratt, och en fin stund med kökshäng. Därefter byltade vi på oss kläderna och begav oss iväg mot en buss som skulle ta oss till Karlslunds herrgård med omgivningar. Där promenerade vi runt vad som kändes som en evighet. Bland djup snö, änder, vatten och solnedgång. Vackert, kallt och roligt! En hel del fotografering, och en aning kalla lår.


När vi tillslut kommit tillbaka till startgropen var vi lagom frusna och vi tog bussen mot stan igen och gick till Fröken Brogrens veranda för en fika. Jag tog varm choklad och ett wienerbröd, Rosita tog Afternoon tea - scones, marmeladbuffé, cream cheese och te. Där satt vi bland kuddar i härliga färger och fotade vårat fika med Diana-inspirerad känsla i våra kameror.
På andra sidan gatan hade vi Kötthandlar`n. Lite som att vi är i ett Sverige i forna tider.

Fantastisk dag, det gör inget att jag fortfarande ca 3 timmar efter hemkomst, inte riktigt har tinat upp. It's SO worth it!
© Ingen kopiering av mina bilder är tillåten utan mitt tillstånd!

Brevskrivarafton

Att få ett välskrivet brev, som nästan är som poesi. Vacker handstil och fina ord. Det är lite medicin för en för stunden, förvirrad själ. Nu ska jag köpa frimärken och efter dagens fotopromenad, ska jag svara på detta fantastiska brev, och två brev som jag har liggande i en hög - någonstans. Brevskrivarafton, bra musik, raggsockor, minimarshmellows och te.
© Ingen kopiering av mina bilder är tillåten utan mitt tillstånd!

Breakfast at TiffanysVaniljyoghurt med frukt och bär i, är nog den godaste frukost jag vet. När jag vill ha det lite mer mättande, brukar jag ha i müsli med torkade skogsbär. Och te, te är en självklarhet!

(Randen som dyker upp i bilderna jag publicerar vet jag inte varför den dyker upp - någon som vet?)
© Ingen kopiering av mina bilder är tillåten utan mitt tillstånd!

Mitt 2009

Som så många andra gör jag den här listan om mitt 2009.


Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Mitt första fotojobb som jag tjänade lite pengar på!


Höll du några av dina nyårslöften?
Verkligen inte...

Vilka länder besökte du?

Enbart Sverige tyvärr, ekonomin satte stopp för resor. Men jag var i Stockholm och jag var i Göteborg!

Är det något du saknar 2009 som du vill ha 2010?
Ett jobb som ger mig en stabil inkomst!

Vilket datum från 2009 kommer du alltid minnas?

Har inga specifika datum - jag kommer minnas otroligt många dagar ur 2009!

Vilken var din största framgång 2009?

Att jag hade ett sommarjobb som jag trodde jag skulle vantrivas på - men som jag trivdes hur bra som helst på, där jag nu är timvikarie!

Största misstaget?
Förmodligen var det ett misstag att inte åka till Norge och söka jobb, när jag faktiskt bara var en vecka ifrån.

Har du varit sjuk eller skadat dig?
Småförkylning och huvudvärk är nog det enda. 

Bästa köpet?
Jag köpte mitt livs dyraste vinterstövlar efter att flera år haft vinterskor som gått sönder innan vintern ens är förbi. Och jag är nöjd, så nöjd!

Vad spenderade du mest pengar på?
Snacks, mat och onödigheter.

Gjorde någonting dig riktigt glad?
Fantastiska vänner!

Vilka sånger kommer alltid påminna dig om 2009?
Bryce Kulak - Paper and string
Melissa Horn - Alla!
Detektivbyrån - E18

Var du gladare eller ledsnare 2009 jämfört med tidigare år?

Det var bergochdal-bana såklart, men om man jämför med 2008, så var jag nog definitivt gladare, trots att jag befann mig i min egna ekonomiska kris.

Vad önskar du att du gjort mer?
Dansat med fina människor, fotograferat, skrivit.

Vad önskar du att du gjort mindre?

Umgåtts med energitjuvar.

Hur tillbringade du julen?
Första delen av dagen var jag på jobbet hos gamlingarna. Därefter åkte jag hem till mina föräldrar där jag åt julmat, kollade på Kalle Anka, öppnade klappar och mös!

Blev du kär under 2009?
Jag trodde jag förälskade mig i en gotländsk kille - men så var icke fallet!

Favoritprogram på TV?

Jag kollar inte så väldigt mycket på tv, men idol försökte jag följa! Desperate housewives har jag kollat på online. 2½ men!

Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året?
Hata är ett starkt ord som man inte ska använda, men jag tycker mindre om vissa personer.

Bästa boken du läste 2009?

Carlos Ruiz Záfon - Ängelns lek
Stephenie Meyer - Twilight-serien

Största musikaliska upptäckten?

Det var mest nya album, av fantastiska musiker som jag sen tidigare lyssnat på. Melissa Horns nya album, Regina Spektors nya... med flera!

Något du önskade dig och fick?
En brödrost!

Årets bästa film?
Jag blev lite smått frälst av Twilight.
Tillsammans är man mindre ensam
The Secret Life of Bees
Pay it forward
Changeling

Vad gjorde du på din födelsedag 2009?

Jag hade en fantastisk trevlig förfest med många fina vänner, drack bacardi och njöt av tillvaron!


Hur skulle du beskriva din stil 2009?
Jeans, linnen, koftor, skjortor, leggings, shorts, tunikor. Jag har ingen stil, bär det mesta! 

Vad fick dig att må bra?
Upptäckten av hur fantastiska vissa människor är.

Vilken kändis var du mest sugen på 2009?

HA! Robert Pattinson - som vampyr. Och Johnny Depp, alltid Johnny Depp. Jude Law.

Vem saknade du?
Saknade nog inte någon speciell.

De bästa nya människorna du träffade?
Anna och Bobby. They are the best! <3

© Ingen kopiering av mina bilder är tillåten utan mitt tillstånd!

Nyårsafton på jobbet

Kanske missade jag Örebros mest fantastiska nyår på många år. Ett stilla snöfall i lagom kyliga grader. Snö som i gatlyktornas sken, glittrar likt i en narniasaga. Tjusigt klädda vänner, cocktailklänningar, kostym, fluga. Läppstiftsläppar. Försiktiga steg med klackar på snötäckta trottoarer. Goda maträtter och bubbligt vin. Skratt som sluter sig runt hjärtat. Det var fanns mer än en plats jag hade velat befinna mig på. Men jag befann mig på jobbet och jag hade det bra, hör och häpna. När fruktfat, ostar och kex dukades fram. Fina tallrikarna, fina glasen. Pommac till Nattfjärilarna från cheferna, cider, alkoholfria öl. När detta stod på bordet och nyårskören sjöng för oss på tv.n, enstaka fyrverkerier färgade himlen - då, då kände jag att det var så värt det. Prat och skratt runt bordet. Troligtvis den mysigaste natten jag jobbat hittills.

Och från och med nu, ska jag ständigt ha tankarna om nyårslöftet lättillgängliga. Från och med nu, ska jag börja Våga!
© Ingen kopiering av mina bilder är tillåten utan mitt tillstånd!
RSS 2.0