Svar på frågestunden!

Hur snabbt kan du skriva " Jag heter Johanna" på tangentbordet?:)

Det tog ungefär 2 sekunder och 7 hundradelar, enligt tidtagaruret på min mobil.


Vilken är din favoritfilm och varför?;)

August Rush, utan tvekan. Bara för att den grep tag om mig så otroligt starkt.

  

Hur länge har du bloggat? :)

1 år och 8 månader. Jag började bloggandet på alwaysinmymind.blogg.se, och nu i januari övergick jag till denna blogg.


Vilken är din favoritfärg?

Oj, det är otroligt svårt. Det handlar mer om färgkombinationer... Men vinrött är fint. och svart är alltid bra.

  

Tränar du något? i så fall vad? Om inte, vad vill du träna?

Jag har aldrig varit tjejen som tränat efter skolan. Tyvärr.

Men i nuläget skulle jag otroligt gärna vilja träna på gym, spinning samt gå och simma lite, men då allt detta kostar och jag inte har någon inkomst, så får jag ta det billiga alternativet. Styrka hemma, i form av situps, rygglyft, knäböj, utfall, tåhävningar och armhävningar. Och inom en inte allt för lång framtid ska jag börja springa.


Vilken sorts musik lyssnar du på?

Jag lyssnar på det allra mesta. Men just är det mest Melissa Horn, Regina Spektor, Håkan Hellström, Winnerbäck, Stevie Wonder, Queen... Som ni märker - blandat! Är inget fan av hardcore/metal - det är blankt nej åt det hållet!


Har du pojkvän?

Helt och hållet tomt på den fronten!


Hur ska du fira 14e feb?

Det är prat om att jag och Rosita ska ses och laga mat, se på film, spela spel och äta fruktsallad. Jag är pojkvänslös så jag har ingen att hjärtegulla med. Och Rositas karl ska visst ut och fiska, den rackaren ;p


Blondinbella, Kenza eller Jag? (ett stort skämt haha)

Hahaha, Nathalie ställde den ultimata frågan, frågan som alltid finns, i alla frågestunder. (men var är kissies namn? Haha).  Självklart väljer jag Dig!

  

Vilka bloggar läser du? tips?

Var beredd på att det kommer dyka upp många länkar här nu... Ingen ordning från bäst - sämst eller tvärtom.

http://emelieohlsson.blogg.se/

http://365saker.se/

http://audrinas.blogg.se/

http://blandrostigacyklar.blogg.se/

http://pinkpills.blogg.se/

http://obstinate.blogg.se/

http://klackarnaitaken.blogg.se/

http://natha.blogg.se/

http://lodjuret.blogg.se/

http://matildahammar.blogg.se/

http://karinolofsson.blogg.se/

http://dookie.blogg.se/

http://sandstedt.blogg.se/

http://kaboff.blogg.se/

http://gbgregn.blogspot.com/

http://nilossecret.blogg.se/

http://skarocksteady.blogg.se/

http://spiderchick.blogg.se/


Det var de jag läser oftast. Och de som verkligen uppdaterar regelbundet. Jag ursäktar om någon är glömd. Men jag läser många bloggar, jättemånga! Alla läser jag inte dagligen, utan återkommer någon gång i veckan, men de ovan nämnda läser jag så fort jag ser att de uppdaterat. Hoppas ni fick något tips!


Om du fick ändra en grej med dig själv (utseende) vad?

Helhetsgrej: att lite kroppsligt överflöd bara, försvann.

En specifik grej: jag har aldrig varit sådär jättenöjd med min näsa. Och jag skulle gärna vilja vara några centimeter längre också.

  

Vad är ditt mål med bloggandet

Jag har väl inte direkt något mål med bloggandet. Jag började blogga för att det är kul att skriva av sig, det tycker jag fortfarande. Och nu är det även kul att fler och fler dyker upp och läser och kommenterar. Som allting är i nuläget, så tänker jag väl att det inte skulle vara något fel om bloggen kunde få det att rulla in kopiösa mängder med pengar - men, det lär ju inte hända ;)

  

Drömyrke, vad skulle du helst vilja jobba med

Allra helst skulle jag vilja sjunga/fota/skriva mig genom livet och bringa in en fet månadspeng på detta. Men tillsvidare innan det ger mig stora pengar så vet jag faktiskt inte riktigt vad jag vill göra. Jobba på en industri (min kära gummifabrik, O JA! haha) och dra in massa pengar medan jag funderar.

  

Vilka är dina favoritbloggar och varför är det dina favoritbloggar?

Läs ovan!  Och de är mina favoritbloggar, för att de har någonting som har fångat mig, ibland är det oidentifierbart, ibland är hela bloggen konstant klockren, och vissa av dem är vänners bloggar, som är favoriter för att de är vänner, och för att jag älskar att läsa om vad de gör!

  

Vad har du jobbat med?

Jag har jobbat med servering/disk/städ/kassaansvarig på ett wärdshus två somrar, julbordstider och lite helger däremellan. Jag har jobbat som kommunikatör/försäljare via telefon, 6 månaders lidande. Och nu häromsistens så jobbade jag ungefär 5 månader som maskinoperatör på en fabrik, en fabrik där jag en sommar innan har suttit och rensat bort överflödigt gummi från gummiprodukter (såna gummiprodukter som jag som maskinoperatör nu har skapat, och låtit andra rensa, mohahaha!)

Man kan säga att jag har haft otroligt givande jobb...   

  

Har du några djur?

Jag har en underbar svart katt hemma hos mamma och pappa, hans namn är Måns, och han tycker det är otroligt gott med mat... ;)

  

Vad är dina drömmar i livet?

Jag drömmer om att få ett välbetalt jobb som jag trivs med, jag vill aldrig känna att jag inte har pengar, utan jag vill befinna mig i ekonomisk säkerhet. Med det menar jag inte att jag ska ha ett överflöd av pengar, utan bara ha så att jag inte är utan i lägen då jag behöver pengar.
Och så drömmer jag om att någon gång bli sedd och uppmärksammad för mina fotografier och texter.

  

Vill du ha barn, isf hur många?

Jag vill självfallet ha barn. Minst ett och högst tre. Allra helst två. Allra helst en tjej och en kille, eller två tjejer. Men den som lever får se, tror att jag kommer bli väldigt nöjd med vad det än blir när jag kommer till den biten av livet.

  

Vad skulle du absolut inte skriva om?

Det lite intimare umgänge jag har med en partner - när jag någon gång har en. Det hålls för oss själva.

Berätta något du är stolt över med dig själv!

Jag är stolt över att jag tagit den situation jag befinner mig i i nuläget, så bra som jag har gjort. Hade det varit för två år sen, eller bara för ett år sen, då hade jag brutit ihop totalt och inte vetat alls vad jag ska ta mig till. Jag vet inte alls vad jag ska ta mig till, men jag försöker ta reda på det, jag försöker upprätthålla positiviteten, och jag gör saker för att ta reda på om de passar in på vägen. Det är jag faktiskt väldigt stolt över.


Berätta något vi inte vet!

Det känns som att det är otroligt mycket ni inte vet. Men det känns inte som att jag lyckas komma på något roligt/intressant/annorlunda som jag gör.

Men jag vet inte? Jag är blyg, jag fnissar åt nästan allt. Eller så svarar jag helt enkelt på den grejen när jag kommer på något. Så får det bli!

  

Vad är meningen med livet - enligt dig? ;)

Usch, såna frågor är så luddiga och svåra att svara på. Men jag väljer att svara att meningen med livet är att man ska finnas tillgänglig för sina medmänniskor, man ska hjälpa när man behövs.

  

Bästa film

August Rush ;)

Men finns otroligt många andra som är riktigt bra också!

Bästa bok

Vindens skugga, skriven av Carlos Ruiz Zafón. Otroligt bra bok!


Bästa minne

Resorna jag har gjort med kören, till Österrike. De har varit fullkomligt underbara och hur avslappnande och välbehövda som helst. Och så självklart studentkvällen och balen, jag tror att det var en fin kväll för oss alla!


Vad är det mest pinsammaste du gjort/hänt dig?

Det har inte hänt mig så mycket pinsamt faktiskt. Kan tänkas att det varit nångång då jag glömt låsa dörren när jag gått på toaletten... dock var det ett antal år sen nu. (peppar, peppar)


Vad skulle du vilja jobba med om du fick välja?

Fotograf, författare, musikalartist, sångare... ptja, något kreativt kan vi väl säga!


Vad skulle du göra om du fick göra vad du ville på en dag?

Eftersom jag är arbetslös som det ser ut nu, så gör jag ju lite vad jag vill varje dag. Men allt begränsas ju när man inte har gott om pengar. Så, om jag hade gott om pengar, och fick göra vad jag ville en dag. Då skulle jag skämma bort mig och de närmsta vännerna över en dag. Heldag på ett spa. Olika behandlingar. God mat. Och lite lyxiga drinkar där på kvällskvisten. Det är vad jag tänker på just nu, hur gärna jag vill åka till ett spa!


Om du var kille för en dag, vad skulle du göra?

Jag skulle gå runt och bara vara kille, se världen ur andra könets ögon, lyssna på en killes tankar. Umgås med killpolarna och få veta hur en "kväll med killarna" egentligen är.



Det var roligt med frågestund,
så troligtvis kommer jag återkomma med en sådan någon mer gång.
Vad tyckte ni om det hela?

© Ingen kopiering av mina bilder är tillåten utan mitt tillstånd!

Kommentarer
Postat av: Natta

Haha jag skulle symbolisera övertagandet av Kissie ;D haha.

2009-02-11 @ 23:18:04
URL: http://natha.blogg.se/
Postat av: fanny

va kul det var att läsa om dig, nu vet jag lite mer :) jag har haft en jättebra kväll. du med? hoppas det! ska sova nu.. är inte så trött, men ska läsa innan! det är inte svårt att följa gi.. looovar :D mycket godare också! puss på dig darling <3<3<3

2009-02-11 @ 23:27:30
URL: http://pinkpills.blogg.se/
Postat av: Malin

SV: haha oj.. ska försöka svara på några frågor angående den då ;)



jag älskar att skriva och det är väl skälet till varför jag skriver. älskar att försvinna in i en värld där man inte behöver bry sig om den riktiga. den bok jag skriver på just nu är en lite fantasy bok, handlar om omöjlig kärlek, liv och död :) ja, allt som man kan komma på typ hihi..



hehe, vet inte vad jag mer ska skriva :) så om du vill veta något mer så snälla fråga hehe. KRAM!

2009-02-11 @ 23:39:04
URL: http://malinsundin.blogg.se/
Postat av: linda

Fin blogg :)

2009-02-11 @ 23:50:28
URL: http://honkallaslinda.blogg.se/
Postat av: linda

SV. meningen du ska bli glad:)

bevaka varandra via bloglovin?:D

jaaa, de e klyddigt

tack så mkt:D

2009-02-11 @ 23:59:06
URL: http://honkallaslinda.blogg.se/
Postat av: Malin

SV: oh I see, då ska jag kolla lite tror jag :)



den som jag håller på med just nu finns inte att läsa någonstans ;) ännu.. hehe, men det finns en annan jag har skrivit och så, den kan du läsa på min gamla blogg msundin.blogg.se och så får du klicka in på "mina noveller" eller något liknande ;)

2009-02-12 @ 00:03:46
URL: http://malinsundin.blogg.se/
Postat av: Malin

SV: hehe jag älskar att läsa böcker och sådant, så jag tror jag kommer gilla det jag läser ;) är inte så jätte kräsen egentligen.. hoppas du gillar det som du kan läsa av mig! ^^



planer för morgondagen då? PS lägger nog till dig med ;)

2009-02-12 @ 00:08:54
URL: http://malinsundin.blogg.se/
Postat av: Em

visste att du läste min blogg men blev lka glad för det när jag såg att du haft skrivit det. haha =)



ja självklart kan jag berätta om det, min flygbiljett gik på 5800:- tur och retur (jag köpte ju två tur och retur biljetter för jag ska hem och hälsa på i april så jag betalade 11600:-). Jag bor gratis så jag vet inte riktigt vad det kostar, hostels vet jag bara kostar 20 dollar (160:-) per natt på vissa ställen. vad du ska tänka på innan är verkligen beroende på vart du vill åka. jag hade sparat pengar för shopping och mat redan innan, om jag äter ute en hel dag så går det på 15 dollar om dagen (120.-). Ja man får räkna på det lite innan och så =) kram!

2009-02-12 @ 00:13:06
URL: http://audrinas.blogg.se/
Postat av: Malin

SV: haha vem vet, du kanske inte gillar mina ;)



oj, lyse i garderoben.. ja det tackar man ju inte nej till om man säger så ;) har du en stor garderob nu? HAHA, låter som du har walk-in garderob? ;)



jag ska bara ta det lugnt imorgon, skriva på boken då eftersom jag aldrig han göra det idag plus en långpromenad med en polare till mig :)



HAHA, visst är han adorable? :) han somnade i min famn, naw han är för söt!

2009-02-12 @ 00:17:54
URL: http://malinsundin.blogg.se/
Postat av: Malin

SV: äsch, man får vara glad för det man har.. jag menar, jag har två jätte små garderober men jag är glad för det ;)



haha jag håller med, älskar barn ;) därav min idé att åka till london som aupair. barn brukar ha förmågan att gilla mig hene, men men.. jag skulle nog inte kunna klara av ett eget barn, men min kompis som är ung mamma är jag grymt stolt över.. så duktig :)

2009-02-12 @ 00:30:25
URL: http://malinsundin.blogg.se/
Postat av: Malin

SV: jag bor ju fortfarande kvar hemma så jag behöver inte tänka på något sådant överhuvudtaget. men nej det ska inte alls vara krångligt att hyra ut lägenheten i andra hand :)

2009-02-12 @ 00:40:10
URL: http://malinsundin.blogg.se/
Postat av: Malin

SV: jag har faktiskt inte tänkt så mycket på det, jag har haft lite strul här. har mått dåligt och så, mamma och pappa har sagt att de tycker jag ska åka bort om det får mig att må bättre och de stöttar mig så det är skönt. men visst skulle det vara grymt jobbigt att vara borta 6-12 månader från sin familj och vänner men samtidigt tror jag att det är väldigt nyttigt för mig att åka iväg på egen hand och bara tänka på mig själv. sen är england (london) ett land som jag alltid drömt om att besöka så det skulle ju vara perfekt att va aupair där, men samtidigt har jag inte bestämt något. för jag har ju fotbollen så jag måste kolla om jag kan spela fotboll där borta etc. så, ja jag tänker väl inte så jätte mycket kring det.. utan för mig är det mest, om jag tjänar på det borde jag åka.



sov gott :) så hörs vi imorgon! KRAMAR!

2009-02-12 @ 00:49:00
URL: http://malinsundin.blogg.se/
Postat av: Em

hm, låt mig tänka lite på det där. jag kanske kan komma på något =) vill du åka utanför europa eller skulle du vilja åka någonstans innanför europa kanske, det blir billigare? kram

2009-02-12 @ 01:27:34
URL: http://audrinas.blogg.se/
Postat av: S A O S . B L O G G . S E

svar: Tusen tack! (^^,)

jag kör på lågkaloridiet, bara godis och läsk på lördagar, går/intervalltränar 6 dar i veckan. Det funkade iaf kanon förra gången! :)

2009-02-12 @ 02:47:53
URL: http://saos.blogg.se/
Postat av: Anonym

Spännande svar :D

2009-02-12 @ 08:12:40
URL: http://klackarnaitaken.blogg.se/
Postat av: Anonym

Sv. Det är svårt att förklara vad ortos är. Men det är typ ett skydd för handen. Som vi är "expert" på host host! Jag skulle vilja jobba med företagshälsa :)



Det blev den klassiska med vaniljyoghurt och hallon. Vad blir det för typ av smak när man har i kakao då?

:)

2009-02-12 @ 08:15:56
URL: http://klackarnaitaken.blogg.se/
Postat av: Sara

August Rush är en mysig film :)

2009-02-12 @ 08:38:05
URL: http://fabulousprincess.blogg.se/
Postat av: Anonym

för att jag är redaktör på blogg och är en person i "branschen"

2009-02-12 @ 09:45:26
URL: http://KarinOlofsson.se
Postat av: Anonym

du kan ju själv kika under "bidrag"

2009-02-12 @ 09:48:35
URL: http://KarinOlofsson.se
Postat av: Karin

Alltså jag lovar, börja srping på en gång! Musklerna i benen bara väller fram!



Haha :D



Kul med frågor! Det är roligt :D

2009-02-12 @ 11:16:44
URL: http://kaboff.blogg.se/
Postat av: Annelie

Typ mig glömde du :P Haha.

2009-02-12 @ 15:58:06
URL: http://annelieandersson.blogg.se/
Postat av: Annelie

FY FY ;) haha

2009-02-12 @ 16:10:35
URL: http://annelieandersson.blogg.se/
Postat av: sofia

Åh va kul!

jag vill också ha. men jag törs inte. tror det bara är du som skulle fråga nått. haha. ;)

2009-02-12 @ 18:05:59
URL: http://sandstedt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Tips: ta dig inte tid att kommentera med reklam
eller ställa frågor som har NOLL relevans
till innehållet i inlägget
- de kommentarerna raderas ändå på en gång.


Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina ord:

Trackback
RSS 2.0