Min finaste testund

Min finaste testund skulle kunna vara den då jag årets första relativt varma kväll, virar den blåa fleecefilten omkring mig, tar en köksstol och min allra största temugg fylld med väldoftande te. Där sitter jag sen, iakttar människor som går förbi på trottoaren nedanför. Lyssnar på barnskratt från parken och ser en igelkott ila över vägen.

Det skulle kunna vara stunden då jag dricker mitt te och läser fantastiska ord i en bok, då jag lever mig in i en annan värld och téet värmer min kropp och min själ ända från insidan.

Det skulle kunna vara stunden då det enda som fanns mellan oss, var en spinnande katt. Då våra fingrar möttes i pälsen, och jag envist stirrade på tv.n, för att jag var rädd, rädd att du skulle se på mig i precis samma ögonblick som jag såg på dig. Vi lutade oss hela tiden framåt samtidigt, för att ta våran tekopp och smutta på téet. När katten gick sin väg, då kändes det naturligt, att låta fingrarna mötas, på samma ställe. En testund där téet hann svalna, innan det var uppdrucket.

Det skulle kunna vara en av stunderna då det under få timmar, dricks många koppar te. Blandas med kortspel, skratt, och ofta gott tilltugg.

Kom ihåg att tävla om priser hos tefrossa.se. Jag är nyfiken och vill ta del av din allra finaste testund, dela den med mig. Tack!
© Ingen kopiering av mina bilder är tillåten utan mitt tillstånd!

Kommentarer
Postat av: Malin

Just det... Det här måste jag verkligen komma ihåg att skriva! Åh.

2010-01-12 @ 17:16:14
URL: http://opq.blogg.se/
Postat av: Anonym

din största temugg med väldoftande VIN? :) haha!

2010-01-12 @ 20:01:58
Postat av: Anonym

Det låter som hemskt fina testunder tycker jag! Jag ska försöka formulera min finaste... så gott jag kan i alla fall.(Och! Jag ser jättejättemycket fram emot ditt brev i brevlådan! ♥)

2010-01-12 @ 21:03:53
Postat av: Sanna

sv: Ja, verkligen. Han spelade några låtar från den nya skivan som kommer i mars med och det lät lovande. Dessutom kan det väl knappast förnekas att pojken är en fröjd för ögat med (:Vilken mysig tävling, den mysigaste jag sett tror jag, fast det beror nog på att te är det mysigaste jag vet, haha.

2010-01-12 @ 21:19:43
URL: http://mondaymorning.blogg.se/
Postat av: Garderobsgrubbel&Byråbekymmer

underbart skrivet..som alltid =)

2010-01-13 @ 11:41:34
URL: http://pyttis.blogg.se/
Postat av: victoria

SV: ellerhur! det får man verkligen inte missa för allt i världen!

2010-01-13 @ 15:36:40
URL: http://pearlsofglass.blogg.se/victoria
Postat av: Garderobsgrubbel&Byråbekymmer

hmm jag dricker ju så himla mycket te varje dag..allt flyter samman..men kanske kan komma ihåg nåt särskilt tedrickande om jag bara tänker lite..

2010-01-13 @ 16:50:40
URL: http://pyttis.blogg.se/
Postat av: Ida

tack för ditt stöd, du ska veta att det etyder otroligt mycket för mig! jag älskar dina fina kommentarer, du är bäst! jag blir alltid gladare när jag läst dem!love <3

2010-01-13 @ 21:32:26
URL: http://loveletterpapercuts.blogg.se/
Postat av: Ida

vackert skrivet, gillar det där med fingrarna som möttes i pälsen <3

2010-01-13 @ 21:34:16
URL: http://loveletterpapercuts.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Tips: ta dig inte tid att kommentera med reklam
eller ställa frågor som har NOLL relevans
till innehållet i inlägget
- de kommentarerna raderas ändå på en gång.


Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina ord:

Trackback
RSS 2.0