NORGE - jag kommer!

Jag har bestämt mig (tror jag!).  Får jag något svar från något av jobben jag söker i Norge, då SKA jag åka - förutsatt att jag lyckas få en lägenhet lämpligt. Jag är rädd - det är helt sant! Men bara jag kommit iväg, så vet jag att jag kommer klara det utmärkt. Jag är inte rädd för människor, jag har ganska lätt för att prata med nya människor - borde väl även gälla att prata med norrmän? Jag tror att det, om jag kommer iväg, kommer bli världens upplevelse, och jag tror att jag kommer utvecklas i mig själv något otroligt mycket. Och det är det värt. 4-6 månader, utan någon vän i Norge, åka ensam. Det klarar jag! Det vet jag att jag gör. Jag kan göra vad som helst, jag klarar av allt som kommer i min väg!

Så personlig utveckling och självständighet, kombinerat med hög lön, av vilken jag kommer kunna få med mig mycket tillbaka till Sverige. Det är inget jag klagar över direkt!

Så Norge - jag kommer! När ni hör av er till mig!
© Ingen kopiering av mina bilder är tillåten utan mitt tillstånd!

Kommentarer
Postat av: Frida

Vad härligt och åka iväg och jobba ! Själv skulle jag vilja försvinna upp till Åre ett tag. Visserligen inte ett annat land men det är alltid något :)Norrmänn är förresten gaanska enkla att prata med och man förstår oftast vad de säger. Värre är det med danskar..mvh

2009-03-17 @ 23:27:04
URL: http://fwin.blogg.se/
Postat av: fanny

åh va kul hjärtat. hoppas att det blir så. jag har också funderat på att sommarjobba i norge, man tjänar så bra där :) jag bodde i strömstad i ett år, när jag jobbade på h&m som dekoratör.. då jobbade min dåvarande pojkvän i norge och tjänade dubbelt av det han skulle tjänat i sverige. norge ligger på gränsen till strömstad, så det kanske är ett altenativ? bo billigt i sverige och bara jobba i norge. (: jag vet inte vad jag trivs bäst i.. jag ser äldre ut när jag inte har lugg. men luggen är ju jag. så jag vet inte. får se :) nu ska jag komma isäng, är så himla trött. snark ^^ sov gott vännen. vi hörs imorgon. puss&massa kärlek.

2009-03-18 @ 00:20:03
URL: http://pinkpills.blogg.se/
Postat av: E

Klart du klarar det! Låter som underbar idé!! :D

2009-03-18 @ 07:28:45
URL: http://klackarnaitaken.blogg.se/
Postat av: dookie

hej johanna :) bra att du bestämt dig för att våga om det blir aktuellt med norge. klart du klarar det! är det inget bra och du inte trivs, finns alltid sverige och din lägenhet kvar! inget är kört för du prövar dina vingar.

2009-03-18 @ 08:01:38
URL: http://dookie.blogg.se/
Postat av: Linn

Wow, fy satan vad starkt och modigt av dig! Snacka om att det ger en själv pepp att våga göra saker! :DNu får vi hoppas att Norge hör av sig snart

2009-03-18 @ 08:02:47
URL: http://lodjuret.blogg.se/
Postat av: Linda

Wow, spännande. You go girl i dubbel bemärkelse!

2009-03-18 @ 12:33:58
URL: http://songbirdie.blogg.se/
Postat av: sofia

men ÅH vad kul. skönt att kommit fram till något. :) jag har flera vänner som bor i oslo och jobbar, och de trivs. svenska är uppskattade där.lycka till! :)

2009-03-18 @ 15:15:12
URL: http://sandstedt.blogg.se/
Postat av: Lilla Fröken

Vad spännande det låter att flytta till norge. Spännande och roligt!

2009-03-22 @ 21:36:55
URL: http://ellikaramelli.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Tips: ta dig inte tid att kommentera med reklam
eller ställa frågor som har NOLL relevans
till innehållet i inlägget
- de kommentarerna raderas ändå på en gång.


Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina ord:

Trackback
RSS 2.0