Om att skapa tillsammans!

Mötet gick bra. Fick svar på lite frågor, och saker och ting blev lite klarare. Så nu får vi se vad som händer - om något händer!

Gick hem till Niclas efter mötet, för att fota en kartong med gamla tv-spels saker i uppe på hans vind. Till ett skivomslag. Bilderna ser inte otroligt mycket ut för världen i nuläget. Men efter viss redigering och med text tillagd - då kommer det bli grymt som tusan. Jag ska lägga upp bild på det när det är klart. Kul att samarbeta med en god vän och skapa tillsammans!

När fotandet var klart drack vi lite te och förundrades litegrann över att det finns så många som tycker att Stargate är bra - var ligger logiken i detta liksom?


Jag och Niclas för ett par år sen!
© Ingen kopiering av mina bilder är tillåten utan mitt tillstånd!

Kommentarer
Postat av: Natta

jag mår väl helt okej, alltid kunnat må bättre. själv?



Så fin bild på dig! :)

2009-05-19 @ 19:20:54
URL: http://natha.blogg.se/
Postat av: Elin [ n e v n a r i e n ]

Jo det är helt rätt :)

Det du ska tänka på är att synka blixten så att den slår i andra ridån.. och ha en slutartid på typ... ja vad hade jag? Ganska lång slutartid.. säg 1/6-1/20 nånstans.. ju längre desto häftigare med discolamporna :)



Jag hade mitt 50mm objektiv.. tyckte det blev snyggast med lite suddig bakgrund.. så det var därför jag tog de :) annars spelar de nog ingen roll :)

2009-05-19 @ 19:29:11
URL: http://nevnarien.se/
Postat av: Elin [ n e v n a r i e n ]

Så länge som du har blixten så kan du nog ha de på 100 :) Jag är inte så blixtar så jag vet inte hur man ändrar det på andra än min... (men du har extern blixt va?) för det finns iaf en ikon som ser ut som två sånna här >> där den sista > är fet.. det betyder att blixten blixtrar i slutet av exponeringstiden.. så allt ljus som rör sig blir med lång slutartid, men när den blixtrar i slutet på dem du fotar så blir de frysta.. ah om du fattar :) så som det "brukar" vara på vimmelfoto :)

2009-05-19 @ 19:45:24
URL: http://nevnarien.se/
Postat av: Taffer

Att förklara varför Stargate är så bra skulle kräva mer utrymme än här. Så bra är det nämligen. Så episkt. Och du vet att jag inte är ironisk här. Det är verkligen så bra.

2009-05-19 @ 23:29:06

Kommentera inlägget här:

Tips: ta dig inte tid att kommentera med reklam
eller ställa frågor som har NOLL relevans
till innehållet i inlägget
- de kommentarerna raderas ändå på en gång.


Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina ord:

Trackback
RSS 2.0