Vi drömmer om andras lycka

Vi drömmer om andras lycka,
är blinda för den som finns inom räckhåll för oss
Ser inte det lilla

Som en tår letar sig ur ögats inre vrå
söker jag mig genom fält av svårmodighet
för att försöka nå fram

Gulnade bokblad vänds av knotiga fingrar
livet tycks ha passerat en gräns,
en nivå
En nivå där stolsryggar bugar sig
för åldern som kommer emot dem
© Ingen kopiering av mina bilder är tillåten utan mitt tillstånd!

Kommentarer
Postat av: malin

Alltså.. Innan jag flyttade till Lysekil bodde jag på Marstrand. Eller nästan. Det ligger en bit utanför Göteborg. Hos mina föräldrar då. Och Lysekil ligger ju inte så långt därifrån. Men jag saknar Göteborg så det gör ont ont ont och egentligen skulle jag börjat på en skola där istället, men det blev ändå inte så då jag ångrade mig lite i sista sekunden.

Hur som helst så... att flytta hem går inte. Eller i teorin skulle det ju vara helt naturligt eller så om man inte trivs i en ny stad. Och det är ju inte så konstigt att det är jobbigt att flytta hemifrån första gången när man är sexton. Men jag vet inte. Att flytta hem skulle inte fungera för mig. Jag kanske blir tvungen att göra det ändå till slut, men...

Och Örebro. Det låter helt underbart och fantastiskt! Alltihop! Men så det här med att sakna Göteborg, att mina föräldrar inte kommer låta mig flytta så långt och att hitta boende. (För övrigt har jag en i min klass som kommer från Örebro, hon pratar fint). Men kanske någon gång.Joo, såklart. Att veta att det finns någon som alltid bryr sig om dig och som alltid kan hålla din hand när allt känns svårt och jobbigt. Som kan hålla emot i nedförsbacken. Och jag tänker varma mjuka soffor och regn på rutorna. Tända värmeljus och alldeles för mycket choklad. Ett par extra fötter under täcket. Och att få vara en av de lyckliga som får kyssar mitt på gatan. Men det kommer. Det gör det om man vill det. Alltid.Jaa, till exempel Emil Jensen! Jag älskar hans fina dialekt och texter! Men ingen av mina vänner tycks vilja fatta tycker för honom... Och låten av Annie Lennox. Det är en av mina absoluta favoritlåtar och jag drabbas alltid av någon slags melankolisk känsla i bröstet när jag hör den. Åh.Vet du? Jag tycker att vi åker skridskor i vinter. På riktigt. Med varm choklad och frusna fingrar och blåslagna knän och allt som hör till! Så det så!Och angående vinterkängor. Jag köpte mina förra året på Din sko och jag tycker mycket mycket om dem, men de finns tyvärr inte kvar längre. Däremot finns det ett par fina för 299:- på H&M. Eller så finns ett par alldeles underbara mormorskängor med lagom hög klack på Ecco. De är fantastiska och om jag ändå hade pengar... Eller så Vagabond, men det kostar ju också...All kärlek!

2009-10-28 @ 10:54:43
URL: http://popsong.blogg.se/
Postat av: malin

Oj... ber om ursäkt för längden på föregående kommentar ♥

2009-10-28 @ 10:55:29
URL: http://popsong.blogg.se/
Postat av: Ida

beautiful!"Vi drömmer om andras lycka,

är blinda för den som finns inom räckhåll för oss

Ser inte det lilla"träffade mig rakt i hjärtat.hjärta!

2009-10-28 @ 23:33:53
URL: http://loveletterpapercuts.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Tips: ta dig inte tid att kommentera med reklam
eller ställa frågor som har NOLL relevans
till innehållet i inlägget
- de kommentarerna raderas ändå på en gång.


Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina ord:

Trackback
RSS 2.0