Juletid och julemys

Är hemma i Sverige nu. Mysigt med kända miljöer och familjestunder. Kommer eka här tills jag är tillbaka i Norge igen. Nu passar jag nämligen på att spela sällskapsspel, äta god mat, fira jul, fika och äta julgodis, läsa böcker, klappa katt och rent allmänt ha det väldigt mysigt. Gör det samma ni!
© Ingen kopiering av mina bilder är tillåten utan mitt tillstånd!

Kommentarer
Postat av: lovisa/polichinelle

det gör du helt rätt i! och jag med. ha det fantastiskt fint, fining.

2010-12-22 @ 22:21:21
URL: http://polichinelle.webblogg.se/
Postat av: Malin;

håller helt och hållet med lovisa; det gör du helt rätt i, att bara njuta & fokusera på att fira jul. hoppas du får det bäst fina du!svar; du har så rätt så angående hemmakvällarna, även om det kan kännas lite monotont ibland (när dessa hemmakvällar sker lite för ofta).Åh, ditt projektarbete lät ändå rätt fint tycker jag, trots det smått uttjatade temat. Dock är ju kärlek & sådant alltid aktuellt så det tycker jag inte spelar någon större roll :)Jajemensan, imorgon är det jul. Knasigt men ack så sant. Och jag har faktiskt varit väldigt tråkig iår och inte önskat mig någonting alls. Pengar är alltid uppskattat dock.

Vad önskar du dig själv fina du? Eller ja, rättare sagt (då du inte kommer läsa detta förrän efter jul); fick du någonting fint i julklapp? Och hade du en bra jul? :)Kramar på dig!2010-12-23 @ 12:57:47
URL: http://hallonte.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Tips: ta dig inte tid att kommentera med reklam
eller ställa frågor som har NOLL relevans
till innehållet i inlägget
- de kommentarerna raderas ändå på en gång.


Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina ord:

Trackback
RSS 2.0