Sånt jag gör

Sova 12 timmar, dricka apelsinjuice, sminka sig till mänskligt utseende, dricka te, lyssna på soundtracket till Across the Universe (som förövrigt verkar vara en helt fantastisk film. Beatles-musik för hela slanten), äta en smörgås med ost på. Det är sånt jag gör idag. Gå mot bussen i snöstorm, utan mössa - för den har gått sönder, det är sånt jag samlar kraft till att göra.
© Ingen kopiering av mina bilder är tillåten utan mitt tillstånd!

Kommentarer
Postat av: Ida

ja ge mig gärna några fler filmtips!är det sant! det är det jag pluggar, textdesign... västerås är ju en mycket roligare stad än eskilstuna och som sagt så är det helt ok att åka buss. när vi åkte tåg så gick tåget varje timme hela tiden, även på kvällen. nu går sista bussen kl 18.15 och det är ett tre timmars uppehåll mitt på dagen mellan 12.15-15.15, vilket inte är så uppskattat om det är grupparbeten och sånt. men annars slutar vi oftast 12 eller 4, så då fungerar det galant. men det är drygt om man vill sitta kvar en stund efteråt och veta att man måste vänta i tre timmar...åh vad rörigt det blev...men annars är det en helt okej utbildning, jag önskar bara att vi fick skriva mer skönlitterärt och skriva mer överhuvudtaget. borde finnas fler skrivarkurser helt enkelt. kurserna i grafisk form och typografi är jätteroliga, en del informationsdesigns kurser känns ibland helt värdelösa :p men det är ju bara vad jag tycker!ställ gärna fler frågor om det är någonting annat du undrar över :)

2010-02-03 @ 13:07:09
URL: http://loveletterpapercuts.blogg.se/
Postat av: Sofia i London

din blogg känns verkligen som en kopp te som aldrig tar slut. tror jag nämnde det på min blogg en gång för länge sen faktist!

väntar fortfarande på ditt bidrag till novelltävlingen ;)

2010-02-08 @ 01:16:55
URL: http://sophedeluxe.devote.se

Kommentera inlägget här:

Tips: ta dig inte tid att kommentera med reklam
eller ställa frågor som har NOLL relevans
till innehållet i inlägget
- de kommentarerna raderas ändå på en gång.


Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina ord:

Trackback
RSS 2.0