Brödbak och soppkok

Att ge sig på att baka bröd i  gasugn var visst inte bara. Enbart värme underifrån? Hur tusan gör man? 
God smak blev det, med morötter och lite havssalt. Men lite knepigt i mitten, och inte den där härliga
skorpan man vill åt när man bakar hembakt bröd. Soppan blev super, med potatis, purjolök och morot.

© Ingen kopiering av mina bilder är tillåten utan mitt tillstånd!

Kommentarer
Postat av: Matilda

Att lyckas med något i bakväg över huvud taget i en gasugn är obegripligt för mig. Varje gång jag försökt så har kakan eller bullarna fått stå inne betydligt längre och ytan blir inte alls som jag vill ha den.

2012-01-17 @ 21:06:27
URL: http://mystiskt.blogspot.com
Postat av: hgvjbkjn

Åh kuuuuk vad det här ser gott ut!

2012-01-18 @ 04:32:43
URL: http://blondinbello.blogg.se/
Postat av: CJ

Yum!

2012-01-22 @ 23:14:50
URL: http://cjs.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Tips: ta dig inte tid att kommentera med reklam
eller ställa frågor som har NOLL relevans
till innehållet i inlägget
- de kommentarerna raderas ändå på en gång.


Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina ord:

Trackback
RSS 2.0